Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Stjärnkockens bästa tips!

Här lär du dig att ta vara på sommarens växter och grönsaker genom olika tekniker som torkning, syrning och fermentering. Du hittar också recept på hela rätter att laga med hjälp av det skafferi du byggt upp. Fermenterade morötter med korianderfrön, rosmarinsalt, olja på gröna enbär, kimchi på kålrot, torkat bärpulver på lingon och svarta vinbär, müsli på grönkål och hasselnöt och mycket mer.

Produktinfo

Stjärnkockens bästa tips!

Här lär du dig att ta vara på sommarens växter och grönsaker genom olika tekniker som torkning, syrning och fermentering. Du hittar också recept på hela rätter att laga med hjälp av det skafferi du byggt upp. Fermenterade morötter med korianderfrön, rosmarinsalt, olja på gröna enbär, kimchi på kålrot, torkat bärpulver på lingon och svarta vinbär, müsli på grönkål och hasselnöt och mycket mer.

Produktinfo