Det vilda köket
Mjukband
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Naturens dolda skafferi!
Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det gratis och ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina vilda favoriter, och kocken Rune Kalf-Hansen visar hur du kan använnda dem i soppor, sallader, röror, oljor, efterrätter och mycket mer.
Naturens dolda skafferi!
Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det gratis och ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina vilda favoriter, och kocken Rune Kalf-Hansen visar hur du kan använnda dem i soppor, sallader, röror, oljor, efterrätter och mycket mer.