Happy food 2.0: Om hur måltiden och lyckan hör ihop
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Happy food-äventyret fortsätter!
Här fortsätter Niklas Ekstedt och Henrik Ennart att presentera den nyaste forskningen inom mat och lycka. Boken bjuder på djupdykningar bland superråvaror och ännu fler lyckorecept som får munnen att vattnas och endorfinerna att jubla! Recept på snabba vardagsrätter och trerättersmenyer för helgen, och allt däremellan
Niklas Ekstedt
Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv. Han har släppt ett flertal böcker, däribland den populära serien Happy Food som han skriver tillsammans med journalisten Henrik Ennart. Han har tidigare setts i populära program som Niklas mat, Four Hands Menu och Crazy Delicious. Hösten 2021 är han aktuell med kokboken Ekstedt hemma: Stjärnkockens egna klassiker.
Happy food-äventyret fortsätter!
Här fortsätter Niklas Ekstedt och Henrik Ennart att presentera den nyaste forskningen inom mat och lycka. Boken bjuder på djupdykningar bland superråvaror och ännu fler lyckorecept som får munnen att vattnas och endorfinerna att jubla! Recept på snabba vardagsrätter och trerättersmenyer för helgen, och allt däremellan