Till bords med systrarna Eisenman
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Bjud vännerna på fest! Prisbelönta Systrarna Eisenman delar med sig av sina bästa tips!
Varsågoda! Välkomna till bords! Midsommar, bröllop, födelsedagar eller mormors vinst på tipspromenaden – tänk vid så många tillfällen det finns anledning att duka middagsbordet och bjuda in släkt, vänner och goda grannar för att fira! Med de välkända och prisbelönta systrarna Eisenmans recept och goda råd kan du bjuda på härliga måltider som passar såväl stora som små – året runt.
Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman har skapat många fantastiska böcker tillsammans, inte minst Systrarna Eisenmans mingelmat, en verklig bestseller som dessutom belönades av Måltidsakademien i tre olika kategorier: Årets bästa bok alla kategorier, Folkets röst och Cermoniella måltider. Under flera år drev de också The Cookbook Café i Stockholm, en kombinerad kokbokhandel och lunchrestaurang. Idag skriver Lisa kokböcker och frilansar som matkreatör. Hon syns ofta i teve och är tillsammans med Monica dessutom matkreatör i DI Weekend. Nu har systrarna skapat ännu en oerhört vacker och inspirerande bok som verkligen förmedlar glädjen i att ställa till med fest bland nära och kära! De stämningsfyllda och lockande fotografierna är tagna av den skickliga matfotografen Ulrika Ekblom.
I Till bords med Systrarna Eisenman bjuds på recept indelade efter Den ljusa årstiden respektive Den mörka årstiden. Vi frestas med sommarsallader, barbecue och picknick som passar under ljumma sommarkvällar. Rätter som Mormors inkokta lax med potatis, picklade grönsaker och nässelsås varvas till exempel med Paella de luxe och Rabarberkompott med honungsbräck och yoghurtgrädde. Vi får också härliga recept på allt från långkok, via äntligen-helg-mat och budgetgott till brunch – välsmakande rätter att njuta av under mysiga höst- och vinterkvällar. Vad sägs till exempel om Kycklinggryta med äpple, rosmarin och rosévinsris, Gös med potatispuré, sidfläsk och smörstekta kantareller eller Grahamspannkakor med kanel, äpple och morot, kanske till söndagsfrukost?
Inspirationen till rätterna hämtar Monica och Lisa från sina resor över hela världen men självklart också från Sverige. Drycken till maten är förstås viktig och de ger därför också förslag på vin och öl som passar till.
Ja, detta är en mycket inspirerande receptskatt att unna sig själv eller varför inte ge bort som en uppskattad gåva till den matlagningsintresserade?
Läs mer
Bjud vännerna på fest! Prisbelönta Systrarna Eisenman delar med sig av sina bästa tips!
Varsågoda! Välkomna till bords! Midsommar, bröllop, födelsedagar eller mormors vinst på tipspromenaden – tänk vid så många tillfällen det finns anledning att duka middagsbordet och bjuda in släkt, vänner och goda grannar för att fira! Med de välkända och prisbelönta systrarna Eisenmans recept och goda råd kan du bjuda på härliga måltider som passar såväl stora som små – året runt.
Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman har skapat många fantastiska böcker tillsammans, inte minst Systrarna Eisenmans mingelmat, en verklig bestseller som dessutom belönades av Måltidsakademien i tre olika kategorier: Årets bästa bok alla kategorier, Folkets röst och Cermoniella måltider. Under flera år drev de också The Cookbook Café i Stockholm, en kombinerad kokbokhandel och lunchrestaurang. Idag skriver Lisa kokböcker och frilansar som matkreatör. Hon syns ofta i teve och är tillsammans med Monica dessutom matkreatör i DI Weekend. Nu har systrarna skapat ännu en oerhört vacker och inspirerande bok som verkligen förmedlar glädjen i att ställa till med fest bland nära och kära! De stämningsfyllda och lockande fotografierna är tagna av den skickliga matfotografen Ulrika Ekblom.
I Till bords med Systrarna Eisenman bjuds på recept indelade efter Den ljusa årstiden respektive Den mörka årstiden. Vi frestas med sommarsallader, barbecue och picknick som passar under ljumma sommarkvällar. Rätter som Mormors inkokta lax med potatis, picklade grönsaker och nässelsås varvas till exempel med Paella de luxe och Rabarberkompott med honungsbräck och yoghurtgrädde. Vi får också härliga recept på allt från långkok, via äntligen-helg-mat och budgetgott till brunch – välsmakande rätter att njuta av under mysiga höst- och vinterkvällar. Vad sägs till exempel om Kycklinggryta med äpple, rosmarin och rosévinsris, Gös med potatispuré, sidfläsk och smörstekta kantareller eller Grahamspannkakor med kanel, äpple och morot, kanske till söndagsfrukost?
Inspirationen till rätterna hämtar Monica och Lisa från sina resor över hela världen men självklart också från Sverige. Drycken till maten är förstås viktig och de ger därför också förslag på vin och öl som passar till.
Ja, detta är en mycket inspirerande receptskatt att unna sig själv eller varför inte ge bort som en uppskattad gåva till den matlagningsintresserade?
Läs mer