Boktips

Förboka höstens mest efterlängtade böcker

Redaktionen 12 september 2023

En pusseldeckare av Kepler som Alexander Ahndoril i ny serie, en ny del i Åremord-serien av Viveka Sten och en kärlekshistoria i Italien av Lucinda Riley i svensk översättning. Nu kan du förhandsboka höstens mest efterlängtade böcker till superpriser!

forboka_huvudbild.jpg

Bild: Getty

Den italienska flickan av Lucinda Riley

En gripande kärleksroman av älskade Lucinda Riley äntligen i svensk översättning!

Rosanna Menici växer upp i Neapel som dotter till fattiga och stränga föräldrar. Det är inte förrän hon fyller elva då hon möter mannen som kommer förändra hennes liv för alltid, den talangfulla operasångaren Roberto Rossini. Med tiden växer en stormande kärlek mellan dem och deras passion för musiken. En kärlek som kommer att påverka alla de älskar.

Den italienska flickan

Lucinda Riley 269 kr 189 kr Inbunden

Utgivningsdag: 2023-11-06

Jag kommer att hitta nyckeln av Alex Ahndoril

Kepler-författarparet är tillbaka som Alex Ahndoril i första delen i en pusseldeckar-serie!

En man som varit på en bolagsstämma och middag på ett norrländskt gods hittar morgonen efter ett skrämmande foto. Den föreställer en man, bunden, blodig och med en jutesäck över huvudet. Mannen går till Stark för att anlita henne att lösa fallet. Men han är inte mycket till hjälp då han på grund av alkoholrelaterad minnesförlust inte kan komma ihåg vad som hände natten innan, och inte heller hur han fick fotot eller av vem. Julia tillsammans med hennes exman som är polis, tas emot som gäster på godset och börjar leta efter sanningen och hitta mördaren. Läsaren bjuds in till att lösa gåtan tillsammans med Julia Stark.

Jag kommer att hitta nyckeln

Alex Ahndoril 269 kr 189 kr Inbunden

Utgivningsdag: 2023-11-01

Vilseledaren av Viveka Sten

Ännu en intrikat mordgåta i jämtländska fjällvärlden i fjärde delen av Åremorden!

Sex festglada studenter åker till Åre för skidsemester. Allt går snett, och plötsligt i den bistra vinternatten är de plötsligt bara fem.

Var det en olycka eller ett kallblodigt mord? Medan mysteriet väcker fler frågetecken ökar spänningen i gruppen. Vänskap sätts på prov när ingen kan förklara vad som egentligen inträffade den där ödesdigra natten. Poliskollegorna Hanna Ahlander och Daniel Lindskog tar sig an fallet med blandade känslor. Daniel har separerat och lider av skuldkänslor gentemot sin dotter. Hanna är på lyxig weekend med sin nya dejt och slits mellan honom och känslorna för kollegan.

Vilseledaren

Viveca Sten 269 kr 189 kr Inbunden

Utgivningsdag: 2023-10-03