Bullar, bröd & brunch


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Camilla Hamids bästa recept!

I den här boken har Camilla samlat sina bästa recept på bullar och smarriga fyllningar; kanelbullar, sticky buns, toscabullar och solskensbullar, för att bara nämna några oemotståndliga exempel. På brödsidan samsas bland annat lyxiga scones, tekakor och danskt rågbröd med sirapslimpa och ett gäng frasiga frallor och croissanter. Boken avslutas med flera härliga brunchrecept - ägg på olika sätt, pannkakor, lyxiga mackor, shakshuka, granola och massor av annat gott. Här finns allt du behöver för en underbar frukost, brunch eller fikastund!

Camilla Hamid är en av Sveriges främsta profiler inom bakning och har en oslagbar förmåga att skapa recept som inte liknar något vi tidigare sett. Hennes bakgrund som hemkunskapslärare borgar inte bara för en omistlig känsla för livets goda, utan även pedagogiska recept som alla kan lyckas med.

 

Produktinfo

Camilla Hamid

Camilla Hamid är med sina över 325 000 följare omåttligt populär på Instagram och driver Sveriges största Youtube-kanal om bakning, den prisbelönade bakbloggen My Kitchen Stories samt podden Tillåt kakor tillsammans med en annan bakbloggare, Emma Brink Rask. Camilla Hamid jobbar även som hemkunskapslärare. Hon är författare till böckerna Baka utan ugn (2019), Godare glass (2020), Kaka på kaka (2021) samt Bullar, bröd och brunch (2022).

Camilla Hamids bästa recept!

I den här boken har Camilla samlat sina bästa recept på bullar och smarriga fyllningar; kanelbullar, sticky buns, toscabullar och solskensbullar, för att bara nämna några oemotståndliga exempel. På brödsidan samsas bland annat lyxiga scones, tekakor och danskt rågbröd med sirapslimpa och ett gäng frasiga frallor och croissanter. Boken avslutas med flera härliga brunchrecept - ägg på olika sätt, pannkakor, lyxiga mackor, shakshuka, granola och massor av annat gott. Här finns allt du behöver för en underbar frukost, brunch eller fikastund!

Camilla Hamid är en av Sveriges främsta profiler inom bakning och har en oslagbar förmåga att skapa recept som inte liknar något vi tidigare sett. Hennes bakgrund som hemkunskapslärare borgar inte bara för en omistlig känsla för livets goda, utan även pedagogiska recept som alla kan lyckas med.

 

Produktinfo
Om Camilla Hamid

Av samma författare

Baka utan ugn

Camilla Hamid 229 kr 229 kr

Godare glass : utan glassmaskin

Camilla Hamid 239 kr 239 kr

Just nu

Morden i Marlow

Robert Thorogood 269 kr 269 kr

En våldsam kärlek : vägen till ett värdigt liv

Jessica MacDowall 279 kr 279 kr

Hemligheter och hängmattor

Anna Alemo 259 kr 259 kr

Sanningar och skogspromenader

Anna Alemo 259 kr 259 kr

Minnen och månsken

Anna Alemo 259 kr 259 kr

Röd hibiskus

Gertrud Hellbrand 259 kr 259 kr

Himmelsgården

Nilla Kjellsdotter 279 kr 279 kr

Croissanter och kuriosa

Camilla Thelander Eng 259 kr 259 kr

Ingen du älskar kan dö

Anna Platt 269 kr 269 kr

Familjen Lambs återkomst

Lisa Jewell 259 kr 259 kr

Veronas dotter

Alyson Richman 289 kr 289 kr

Det hemliga sällskapet

Daniel Silva 259 kr 259 kr

Bokhandeln i fyrtornet

Sharon Gosling 249 kr 249 kr

Äkta kärlekar

Taylor Jenkins Reid 269 kr 269 kr

På ett ögonblick

Suzanne Redfearn 269 kr 269 kr

Försvunnen. Död?

Peter James 259 kr 259 kr

Cleopatra

Eloisa James 209 kr 209 kr

Dödens snabba vingar

Anna Jansson 269 kr 269 kr

Nödvändigt ont

Maria Adolfsson 269 kr 269 kr

Vit som snö

Samuel Bjørk 269 kr 269 kr

Mörkt paradis

Magnus Jonsson 269 kr 269 kr

Paket Adolfsson/Björk

538 kr 538 kr