Good food : glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Gott, glutenfritt och grönt!
Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristin Kaspersens utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra sin familjs matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag faktiskt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och dessutom vågar prova och smaka sig fram.
I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin själv älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar – vardagsmat som funkar för alla generationer. Till alla recept finns tips på variationer så att du kan utnyttja ingredienserna du köper i flera olika rätter.
Bland recepten som Kristin frestar med hittar du till exempel glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv. Ja, i den här boken får du hjälp att komma igång med en hälsosammare livsstil utan att för den skull behöva ge upp livets goda!
Läs mer
Gott, glutenfritt och grönt!
Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristin Kaspersens utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra sin familjs matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag faktiskt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och dessutom vågar prova och smaka sig fram.
I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin själv älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar – vardagsmat som funkar för alla generationer. Till alla recept finns tips på variationer så att du kan utnyttja ingredienserna du köper i flera olika rätter.
Bland recepten som Kristin frestar med hittar du till exempel glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv. Ja, i den här boken får du hjälp att komma igång med en hälsosammare livsstil utan att för den skull behöva ge upp livets goda!
Läs mer