Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Paul Svenssons gudomliga grönsaker!
Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där Paul Svensson lär dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem. Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar.
Paul Svensson
Paul Svensson gillar enkel, hållbar och grönsaksbaserad mat och brinner för att inspirera till en matfilosofi där det gröna står i centrum. Paul arbetar också passionerat för att öka respekten för allt som produceras och för alla delar av råvaran, med förhoppningen att vi på sikt ska kunna eliminera matsvinnet helt. Han har representerat Sverige i Bocuse d’Or och har arbetat på flera av världens och Sveriges bästa krogar. Sedan 2014 driver han tillsammans med Christofer Ekman restaurangen på Fotografiska i Stockholm – som 2017 utsågs till världens bästa museirestaurang. 2019 öppnade han också restaurangen och lanthandeln Paul Taylor i Sundbyberg tillsammans med Tareq Taylor. Paul Svensson syns ofta i tv-rutan, bland annat har han varit programledare för ”Maträddarna” (SVT) och jurymedlem i ”Sveriges yngsta mästerkock” (TV4), förutom att han skrivit flera kokböcker.
Paul Svenssons gudomliga grönsaker!
Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där Paul Svensson lär dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem. Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar.