Morberg. Grogg, drinkar och cocktails
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Lika kräsen som Per Morberg är med mat, lika noga är han med dryck. Inför arbetet med den nya boken Grogg, drinkar och cocktails har han valt ut nästan hundra riktigt bra drinkar och presenterar här på sitt högst personliga vis hur han tycker att de ska göras på bästa sätt.
Han besvarar också livsviktiga frågor som: Vad behöver man för redskap? Vad är det för skillnad på ”shaken” och ”stirred”. Hur blandar man en Singapore sling som de gör på Hotel Raffles? Vad menas egentligen med mixa, skikta och muddla? Och vilka glas ska användas?
Under typiskt Morbergska kapitelrubriker som Barrundan, Beach Party, Skitfint och After dinner får du recepten på klassiska groggar, drinkar och cocktails och i kapitlet Spiknykter hittar du flera frestande, ofta färgstarka, alkoholfria varianter. Och i det avslutande kapitlet delar Per med sig av sina bästa recept på snittar och snacks.
Lika kräsen som Per Morberg är med mat, lika noga är han med dryck. Inför arbetet med den nya boken Grogg, drinkar och cocktails har han valt ut nästan hundra riktigt bra drinkar och presenterar här på sitt högst personliga vis hur han tycker att de ska göras på bästa sätt.
Han besvarar också livsviktiga frågor som: Vad behöver man för redskap? Vad är det för skillnad på ”shaken” och ”stirred”. Hur blandar man en Singapore sling som de gör på Hotel Raffles? Vad menas egentligen med mixa, skikta och muddla? Och vilka glas ska användas?
Under typiskt Morbergska kapitelrubriker som Barrundan, Beach Party, Skitfint och After dinner får du recepten på klassiska groggar, drinkar och cocktails och i kapitlet Spiknykter hittar du flera frestande, ofta färgstarka, alkoholfria varianter. Och i det avslutande kapitlet delar Per med sig av sina bästa recept på snittar och snacks.