Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Av samma författare

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

Per Morberg 229 kr 229 kr

Morberg Bakfickan

Per Morberg 259 kr 259 kr

Morberg grillar

Per Morberg 116 kr 116 kr

Morberg jagar och lagar

Per Morberg 159 kr 159 kr

Morberg. Grogg, drinkar och cocktails

Per Morberg 279 kr 279 kr

Just nu

Bortbytaren

Anders de la Motte 249 kr 179 kr

Silverviken

Jojo Moyes 249 kr 219 kr

En lyckligare tid

Claire Lombardo 249 kr 219 kr

Gökungen

Camilla Läckberg 249 kr 179 kr

Pennys passion

Tessa Dare 209 kr 179 kr

Min skolfröken skall vara ett frimärke

Björn Ranelid 239 kr 199 kr

Fredagsklubben

Sofia Lundberg,Alyson Richman,M.J Rose 249 kr 219 kr

Syndabarn

Ulrika Rolfsdotter 249 kr 219 kr

Inkräktarna

Louise Candlish 229 kr 199 kr

X

Pascal Engman 249 kr 219 kr

Kattjakten

Lars Lerin 269 kr 239 kr

Den häpnadsväckande historien om Georg von Ingenting

Rolf Börjlind,Cilla Börjlind 259 kr 229 kr

Orm och stege

Maria Ernestam 249 kr 219 kr

En egen lön

Maria Gustavsdotter 279 kr 239 kr

Trubbel i musteriet

Jenny Clevström 219 kr 189 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 179 kr

Andromeda

Therese Bohman 259 kr 199 kr

Diamantögat

Kate Quinn 249 kr 219 kr

Våra förlorade hjärtan

Celeste Ng 239 kr 199 kr

Ett land av snö och aska

Petra Rautiainen 259 kr 229 kr

Kvinna sedd bakifrån

Jesper Wung-Sung 259 kr 229 kr

Botgöraren

Viveca Sten 249 kr 179 kr

Försvunnen

Guillaume Musso 239 kr 199 kr

Ett nyväckt hopp

Sofia Ymén 229 kr 199 kr

Blindspår

Jonas Moström 259 kr 229 kr

Paket Sten/Läckberg

498 kr 338 kr