Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Av samma författare

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

Per Morberg 229 kr 229 kr

Morberg Bakfickan

Per Morberg 259 kr 259 kr

Morberg grillar

Per Morberg 116 kr 116 kr

Morberg jagar och lagar

Per Morberg 159 kr 159 kr

Morberg. Grogg, drinkar och cocktails

Per Morberg 279 kr 279 kr

Just nu priser!

Ett otänkbart öde

Simona Ahrnstedt 269 kr 189 kr

Svartstick

Sara Paborn 269 kr 189 kr

Mer än en fiende

Hanna Ljungberg 279 kr 199 kr

Eventuellt uppsåt - att döda ortens gangsters

Jan Guillou 269 kr 239 kr

Sångfågelns hemlighet

Fiona Valpy 249 kr 189 kr

Au revoir Agneta

Emma Hamberg 269 kr 239 kr

Ökenstjärna

Michael Connelly 279 kr 249 kr

Det sista konstverket

Sofia Lundberg 279 kr 249 kr

Skammens väg

Pascal Engman,Johannes Selåker 279 kr 189 kr

Lögnaren i skafferiet

Kristina Appelqvist 259 kr 229 kr

Sömmerskan och friheten

Karin Härjegård 259 kr 229 kr

Stockens färd mot havet

Vibeke Olsson 319 kr 289 kr

Döden på Chateau de Livres

Katarina Bivald 269 kr 239 kr

Fasader

Viktoria Höglund 259 kr 229 kr

En förlorad sommar

Victor Pavic Lundberg 279 kr 249 kr

I frusna spår

Victoria Björn Blomqvist 259 kr 229 kr

Familjehemligheter på Hedgehog Hollow

Jessica Redland 239 kr 199 kr

Tabita

Iben Mondrup 279 kr 249 kr

Relik

Denise Mina 269 kr 239 kr

Den grekiska honungsgården

Jo Thomas 279 kr 249 kr

En gnista i mörkret

Stacy Willingham 269 kr 239 kr

Barnmorskan i Berlin 1 - Kvinnan i kanalen

Anne Stern 269 kr 239 kr

Andra kvinnors liv

Jojo Moyes 259 kr 229 kr

Paket Ahrnstedt/Paborn

538 kr 358 kr