Super tasty thai! : och andra favoritrecept
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Folkets favorit lär dig laga Thai-mat!
Thai-mat är fantastiskt gott, men hur gör man egentligen? Tittarfavoriten från Sveriges mästerkock Wichudaporn guidar dig …
Här får du lära dig att trolla fram rätter som pad thai, panang curry och tom kha gai hemma i ditt eget kök. Wichudaporn Chaiyasieng bjuder på 45 inspirerande recept; förrätter, varmrätter, efterrätter och drycker. Du får lära känna de olika ingredienserna och skulle någon vara knepig att få tag på föreslår Wichudaporn en svensk råvara som kan användas istället.
Förutom de ständigt efterfrågade klassikerna finns älsklingsrätter från Wichudaporns egen uppväxt och några rätter med en mer västerländsk touch, allt presenterat med tydliga recept och stämningsfulla bilder.
Wichudaporn Chaiyasaeng
Med sin charm och smaksäkra matlagning klev Wichudaporn Chaiyasaeng rakt in i svenska folkets hjärtan när hon kom tvåa i Sveriges mästerkock. Wichudaporn växte upp i Thailand och redan när hon var liten flicka väcktes hennes matintresse och hon tillbringade gärna tid med sin mamma i köket bland grytor och kastruller. Innan flytten till Sverige drev hon under ett antal år restaurang tillsammans med sin mamma i Thailand. Sedan drygt 10 år tillbaka bor hon i Grästorp med sin man. Thai på 30 minuter är hennes andra bok!
Folkets favorit lär dig laga Thai-mat!
Thai-mat är fantastiskt gott, men hur gör man egentligen? Tittarfavoriten från Sveriges mästerkock Wichudaporn guidar dig …
Här får du lära dig att trolla fram rätter som pad thai, panang curry och tom kha gai hemma i ditt eget kök. Wichudaporn Chaiyasieng bjuder på 45 inspirerande recept; förrätter, varmrätter, efterrätter och drycker. Du får lära känna de olika ingredienserna och skulle någon vara knepig att få tag på föreslår Wichudaporn en svensk råvara som kan användas istället.
Förutom de ständigt efterfrågade klassikerna finns älsklingsrätter från Wichudaporns egen uppväxt och några rätter med en mer västerländsk touch, allt presenterat med tydliga recept och stämningsfulla bilder.