Från grunden med systrarna Eisenman : allt ifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Godare, nyttigare, billigare och miljövänligare!
Längtar du efter att fylla kylen och skafferiet med vackra burkar med inlagda grönsaker, kryddblandningar, såser, fonder och mycket mer? Många av våra vanligaste matvaror kan du faktiskt göra själv från grunden. Så mycket godare och nyttigare!
I systrarna Eisenmans nya stora kokbok får du cirka 500 recept på alltifrån grönsaksinläggningar och kryddblandningar till chutney, ketchup, surdegsbröd, såser, fonder, yoghurt, nötsmör, ostar, korvar, flingor, snacks, glass och mycket mer. Och allt finns dessutom i många olika varianter.
Många av recepten är enkla och går snabbt att göra, andra tar lite mer tid och kräver en större arbetsinsats. Vill du ha en riktig utmaning, så kan du kanske göra din egen cheddarost till jul eller din egen lufttorkad skinka till charktallriken.
Att laga mat från grunden innebär också hälsovinster eftersom du slipper onödiga tillsatser som finns i många hel- och halvfabrikat – dessutom skonar du miljön. Ytterligare ett plus är att det du har lagat själv ofta blir både billigare och godare!
Godare, nyttigare, billigare och miljövänligare!
Längtar du efter att fylla kylen och skafferiet med vackra burkar med inlagda grönsaker, kryddblandningar, såser, fonder och mycket mer? Många av våra vanligaste matvaror kan du faktiskt göra själv från grunden. Så mycket godare och nyttigare!
I systrarna Eisenmans nya stora kokbok får du cirka 500 recept på alltifrån grönsaksinläggningar och kryddblandningar till chutney, ketchup, surdegsbröd, såser, fonder, yoghurt, nötsmör, ostar, korvar, flingor, snacks, glass och mycket mer. Och allt finns dessutom i många olika varianter.
Många av recepten är enkla och går snabbt att göra, andra tar lite mer tid och kräver en större arbetsinsats. Vill du ha en riktig utmaning, så kan du kanske göra din egen cheddarost till jul eller din egen lufttorkad skinka till charktallriken.
Att laga mat från grunden innebär också hälsovinster eftersom du slipper onödiga tillsatser som finns i många hel- och halvfabrikat – dessutom skonar du miljön. Ytterligare ett plus är att det du har lagat själv ofta blir både billigare och godare!