4 böcker om popikonen Taylor Swift

Redaktionen 8 maj 2024

Taylor Swift är en musikvärldens mest ikoniska och inflytelserika artister. Snart anländer stjärnan till Sverige med sin turné The Eras Tour - under tre kvällar kommer cirka 200 000 fans samlas på Friends Arena i Stockholm. Nu taggar vi till inför konserterna med 4 boktips om popikonen!

Taylor Swift huvudbild.jpg

1. Taylor Swift: Hela berättelsen av Chas Newkey-Burden

Taylor Swift har gått från att vara “America’s Sweetheart” till global megastjärna. Men hur såg vägen ut till där hon är idag? I den här biografin får vi ta del av alla fascinerande detaljer - från uppväxten i Pennsylvania till livet på de största scenerna, och de utmaningar hon mött längs vägen. Vi får följa hennes musikaliska utveckling och resa till att bli en av vår tids mest inflytelserika artister.

Taylor Swift: Hela berättelsen

Chas Newkey-Burden 229 kr 229 kr

2. Taylor Swift : Historien om en modelegend av Glenys Johnson

Med slående fotografier utforskar den här boken framstående outfits från Taylor Swifts stilutveckling. Varje klädsel hon har på sig berättar en historia, från lantliga stövlar till smyckade bodysuits. Utforska garderoben hos den unga kvinnan som blev en världsberömd stjärna, och som skapar en förbindelse med fans världen över genom sina signaturplagg.

Taylor Swift : Historien om en modelegend

Glenys Johnson 239 kr 239 kr

3. 96 fakta om Taylor Swift av Arie Kaplan

Artisten och singer-songwritern Taylor Swift har verkligen blivit ett fenomen! Den här boken är lättläst och rikt illustrerad, fullpackad med fakta från hennes barndom på en julgransodling, teatergruppen, karaoketävlingar, första resan till Nashville ända fram till idag. Dessutom sidor med snabba fakta, citat, kluriga quiz och sidor för att skriva ner egna tankar!

96 fakta om Taylor Swift

Arie Kaplan 149 kr 149 kr

4. Taylor Swift : livet, låtarna, turnén av Eva Andreasson

Kolla in Taylor Swifts samarbeten, stilar och alla utmärkelser hon fått genom åren. Förutom all fakta om Taylor är boken fullproppad med låtskrivartips, kluriga frågor och bilder från den redan legendariska The Eras Tour.

LÄS OCKSÅ: 

Nora Roberts

10 värmande feelgood-tips

Britney Spears