Kundservice

Om Bonniers Bokklubb

Vi läser allt, så du kan fokusera på att läsa det bästa! I mer än 50 år har vi läst mängder och åter mängder med böcker så därför vet vi vad en bra bok ska innehålla.

I den oändliga djungel av böcker kan det vara svårt att veta vilken bok du ska hugga tag i härnäst, därför har vi gjort jobbet åt dig! 

Varje månad går vår redaktion - Sophie, Dominique och Leena (här får du lära känna dem lite bättreigenom det enorma utbud av böcker som finns. Ur detta plockar de guldkornen och presenterar för dig som medlem.  Vi erbjuder dessutom varje månad en eller ett par böcker som vi gillar extra mycket till riktigt förmånliga priser - Månadens utvalda böcker.

Som medlem hos oss får du bland annat alltid:

  • Lägsta pris-garanti på utvalda succétitlar
  • Exklusiva medlemsförmåner, såsom rabatter, event och författarträffar
  • Fynda märkesvaror 4 gånger per år
  • Medlemstidningen Bokspegeln
  • Personlig läsinspiration och boktips
  • ... och mer!

Vi har också ett förmånligt bonussystem där vi laddar ditt medlemskap med fina förmåner utöver det vanliga. Ju mer du handlar desto finare förmåner får du! Läs mer om bonussystemet här. Du får också tillgång till våra partner-erbjudanden, kolla in vilka som är aktuella just nu.

Är du nyfiken på att höra vad andra medlemmar har att säga om oss? Här nedan får du ett par exempel och vill du läsa fler så gör du det här.vad-tycker-medlemmarna.jpg

Vi ser fram emot att välkomna dig som medlem hos oss på Bonniers Bokklubb! Få din första bok samt en exklusiv premie för endast 19 kr. bli-medlem-tjej-bok.jpg

PS. Här kan du läsa det senaste numret av medlemstidningen Bokspegeln.

LÄS OCKSÅ:

Frågor och svar

Medlemsavtal och villkor

Lathund för att beställa på webben