Bli vän med sockret : att överleva i sötsaksdjungeln med en stenåldershjärna


Kartonnage

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Njut av livets goda!

Kan vi må bättre, äta balanserat och samtidigt njuta av livets goda? Dietisten Sara Ask menar att det finns goda skäl – utifrån tillgänglig forskning – att ompröva vår syn på socker. En ögonöppnande guide med ett tydligt budskap: fokusera inte så mycket på detaljerna, det är helheten som spelar roll.

Produktinfo

Sara Ask

Sara Ask är skribent och dietist med lång klinisk erfarenhet från Karolinska universitetssjukhuset. För henne är matglädje en av nycklarna till ett hälsosamt liv. Hon föreläser ofta runtom i landet, för såväl allmänheten som för kockar, pedagoger och sjukvårdspersonal och syns då och då i teve. Huvudbudskapet är att se på maten som en del i en större helhet i stället för att stirra sig blind på enskilda ingredienser. Sara Ask har skrivit flera kokböcker och faktaböcker om mat, bland annat bästsäljarna "Mera Vego" och "Ännu Mera Vego" samt tillsamans med Tareq Taylor den av Måltidsakademien prisbelönta Det goda livet.

Njut av livets goda!

Kan vi må bättre, äta balanserat och samtidigt njuta av livets goda? Dietisten Sara Ask menar att det finns goda skäl – utifrån tillgänglig forskning – att ompröva vår syn på socker. En ögonöppnande guide med ett tydligt budskap: fokusera inte så mycket på detaljerna, det är helheten som spelar roll.

Produktinfo
Om Sara Ask