Äta ute : laga mat utomhus året om


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo
Om Jens Linder

Av samma författare

Långkok

Jens Linder 116 kr 116 kr

Just nu

Färskt vatten till blommorna

Valérie Perrin 259 kr 229 kr

Systrar oavsett

Eleonora von Essen 249 kr 219 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 189 kr

Änglarummet

Ewa Klingberg 279 kr 249 kr

Slottet

Anna Breitholtz Monsén 249 kr 219 kr

En hamn i stormen

Birgitta Bergin 249 kr 219 kr

Allt jag finner i er ska jag finna i mig

Malin Ekman 239 kr 199 kr

Skriften i vattnet

John Ajvide Lindqvist 269 kr 239 kr

Flicka, 1983

Linn Ullmann 259 kr 229 kr

En enda önskan

Nicholas Sparks 229 kr 199 kr

Havets kyrkogård

Aslak Nore 269 kr 239 kr

Fyllda hjärtan och frusna tassar

Melissa Daley 279 kr 239 kr

Det tomma huset

Unni Lindell 259 kr 229 kr

Alltid i december

Emily Stone 229 kr 199 kr

Grannar i döden

Lucy Foley 239 kr 199 kr

Väninnornas jul

Lisa Kleypas 199 kr 169 kr

Röd drottning

Juan Gómez-Jurado 239 kr 199 kr

Tid för barmhärtighet

John Grisham 249 kr 179 kr

Kärlekens algoritm

Mons Kallentoft 249 kr 179 kr

Skuggläge

Kristina Ohlsson 249 kr 179 kr

Dödsbädden

Katarina Wennstam 249 kr 179 kr

Paket Ohlsson/Wennstam

498 kr 338 kr