Äta ute : laga mat utomhus året om


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo
Om Jens Linder

Av samma författare

Långkok

Jens Linder 116 kr 116 kr

Bäst pris just nu

Det sista kapitlet

Åsa Hellberg 269 kr 199 kr

Blå skymning

Rebecka Edgren Aldén 269 kr 199 kr

Sensommarvals

Sara Molin, Johanna Johansson 269 kr 239 kr

Glömda om söndagen

Valérie Perrin 279 kr 249 kr

Ung mans färd mot natt

Håkan Nesser 269 kr 199 kr

När blåklinten blommar

Amanda Hellberg 249 kr 219 kr

Agenturen. Fyra famnar under marken

Christina Larsson 199 kr 169 kr

Sommardagar i Kollektivet

Callum Bloodworth 259 kr 229 kr

Förbjuden ingång

Christina Wahldén 269 kr 239 kr

Offerdjuret

Henrik Fexeus 299 kr 269 kr

Mord i kräftornas tid

Anna Ihrén 249 kr 219 kr

Stormfågel

Ann Cleeves 289 kr 199 kr

Simma i vinterskog

Åsa Hallengård 259 kr 229 kr

Gravglänta

Mattias Edvardsson 269 kr 199 kr

Solvargen

Anna Breitholtz Monsén 269 kr 239 kr

Den lilla skolan på klippan

Jenny Colgan 289 kr 259 kr

Vi var vargar

Sandrine Collette 269 kr 199 kr

Ransom Canyon

Jodi Thomas 249 kr 219 kr

Den hemliga bibliotekarien i Lissabon

Madeline Martin 269 kr 239 kr

En mördare i familjen

Cara Hunter 269 kr 239 kr

Livet som aldrig var mitt

Nikola Scott 279 kr 249 kr

Blomstertid i Applemore

Rachael Lucas 269 kr 239 kr

Så du vill ha det mörkare

Stephen King 289 kr 259 kr

Gå över lik

Anna Jansson 269 kr 239 kr

Paket Cleeves/Nesser

578 kr 358 kr