Lugn mage med grön mat : för dig med IBS
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
För dig med IBS!
Har du orolig mage eller lider av IBS och vill äta vegetariskt? Då är det här boken för dig! Recepten är anpassade efter kostbehandlingen FODMAP, som är den mest effektiva metoden för att minska symtomen från magen. Genom att först ta bort de livsmedel som man vet ger symtom hos de flesta och därefter kontrollerat lägga tillbaka dem, får du svart på vitt vad det är som ställer till det i magen.
Dietisten Sofia Antonsson berättar om hur FODMAP fungerar och vad du ska tänka på för att må bättre. Målet med FODMAP är att efter 6–12 månader kunna identifiera 10–15 livsmedel som du vet att du mår bättre av att undvika.
I boken finns massor med härliga recept, alla är anpassade till FODMAP, de är utan lök, vitlök, vissa sädesslag och laktos. Är du vegan får du tips på vad du kan ersätta vissa ingredienser med. Gör dina egna supergoda Raw Bars och ät som mellanmål, till lunch en ljummen rotfruktssallad med chèvre och till middag ratatouille med vildris och stekt halloumi de och fler recept hittar du här.
Läs mer
För dig med IBS!
Har du orolig mage eller lider av IBS och vill äta vegetariskt? Då är det här boken för dig! Recepten är anpassade efter kostbehandlingen FODMAP, som är den mest effektiva metoden för att minska symtomen från magen. Genom att först ta bort de livsmedel som man vet ger symtom hos de flesta och därefter kontrollerat lägga tillbaka dem, får du svart på vitt vad det är som ställer till det i magen.
Dietisten Sofia Antonsson berättar om hur FODMAP fungerar och vad du ska tänka på för att må bättre. Målet med FODMAP är att efter 6–12 månader kunna identifiera 10–15 livsmedel som du vet att du mår bättre av att undvika.
I boken finns massor med härliga recept, alla är anpassade till FODMAP, de är utan lök, vitlök, vissa sädesslag och laktos. Är du vegan får du tips på vad du kan ersätta vissa ingredienser med. Gör dina egna supergoda Raw Bars och ät som mellanmål, till lunch en ljummen rotfruktssallad med chèvre och till middag ratatouille med vildris och stekt halloumi de och fler recept hittar du här.
Läs mer