Mat i sommartid


Mjukband

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Mathias Dahlgrens ljuvliga sommarkök!

I prisade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet.

Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren - från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!

Produktinfo

Mathias Dahlgren

Mathias Dahlgren är Sveriges mest prisade kock. Han är bland annat den enda svensk som har tagit guld i kock-VM, Bocuse d'Or. I dag driver han restaurangerna Rutabaga och Matbaren på Grand Hôtel i Stockholm, rågbrödsbageriet Green Rabbit i Stockholm samt Overseas by Mathias Dahlgren på Maldiverna. Han har också skrivit ett flertal kokböcker.

Mathias Dahlgrens ljuvliga sommarkök!

I prisade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet.

Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren - från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!

Produktinfo
Om Mathias Dahlgren

Av samma författare

Kokbok för grå dagar

Mathias Dahlgren 299 kr 299 kr

Bäst pris just nu

Det sista kapitlet

Åsa Hellberg 269 kr 199 kr

Blå skymning

Rebecka Edgren Aldén 269 kr 199 kr

Sensommarvals

Sara Molin, Johanna Johansson 269 kr 239 kr

Glömda om söndagen

Valérie Perrin 279 kr 249 kr

Ung mans färd mot natt

Håkan Nesser 269 kr 199 kr

När blåklinten blommar

Amanda Hellberg 249 kr 219 kr

Agenturen. Fyra famnar under marken

Christina Larsson 199 kr 169 kr

Sommardagar i Kollektivet

Callum Bloodworth 259 kr 229 kr

Förbjuden ingång

Christina Wahldén 269 kr 239 kr

Offerdjuret

Henrik Fexeus 299 kr 269 kr

Mord i kräftornas tid

Anna Ihrén 249 kr 219 kr

Stormfågel

Ann Cleeves 289 kr 199 kr

Simma i vinterskog

Åsa Hallengård 259 kr 229 kr

Gravglänta

Mattias Edvardsson 269 kr 199 kr

Solvargen

Anna Breitholtz Monsén 269 kr 239 kr

Den lilla skolan på klippan

Jenny Colgan 289 kr 259 kr

Vi var vargar

Sandrine Collette 269 kr 199 kr

Ransom Canyon

Jodi Thomas 249 kr 219 kr

Den hemliga bibliotekarien i Lissabon

Madeline Martin 269 kr 239 kr

En mördare i familjen

Cara Hunter 269 kr 239 kr

Livet som aldrig var mitt

Nikola Scott 279 kr 249 kr

Blomstertid i Applemore

Rachael Lucas 269 kr 239 kr

Så du vill ha det mörkare

Stephen King 289 kr 259 kr

Gå över lik

Anna Jansson 269 kr 239 kr

Paket Cleeves/Nesser

578 kr 358 kr