Sveriges landskapsmåltider


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Kunskap, humor och kärlek till svensk mat!

Den svenska maten är variationsrik och består av det våra skogar, sjöar, älvar, åkrar och hav kan erbjuda – hjortron, röding, sik, ren, rådjur, tång, alger, kantareller, korvar, älg, granskott, nässlor, vildsvin och lax. Vi är nära naturen och den är nära oss.

Sveriges landskapsmåltider presenterar ny, spännande mat från alla våra landskap – och Stockholm som lite på nåder fick hänga med. En inspirerande vägvisare för hur vi kan leva i samklang med naturen. Maten är skapad av lokala matinspiratörer och stjärnkockar och boken är en del av ett större samarbete mellan Folkets Hus och Parker, Gastronomiska Akademien, Måltidsakademien och Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien.

Journalisten Christian Dauns texter om landskapens matkultur och samhällsliv gör också boken till något mer än en kokbok – här väller kunskap, humor och matkärlek fram. En bok att tugga i sig från pärm till pärm.

Produktinfo

Kunskap, humor och kärlek till svensk mat!

Den svenska maten är variationsrik och består av det våra skogar, sjöar, älvar, åkrar och hav kan erbjuda – hjortron, röding, sik, ren, rådjur, tång, alger, kantareller, korvar, älg, granskott, nässlor, vildsvin och lax. Vi är nära naturen och den är nära oss.

Sveriges landskapsmåltider presenterar ny, spännande mat från alla våra landskap – och Stockholm som lite på nåder fick hänga med. En inspirerande vägvisare för hur vi kan leva i samklang med naturen. Maten är skapad av lokala matinspiratörer och stjärnkockar och boken är en del av ett större samarbete mellan Folkets Hus och Parker, Gastronomiska Akademien, Måltidsakademien och Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien.

Journalisten Christian Dauns texter om landskapens matkultur och samhällsliv gör också boken till något mer än en kokbok – här väller kunskap, humor och matkärlek fram. En bok att tugga i sig från pärm till pärm.

Produktinfo

Bäst pris just nu

Den sista utposten

Mari Jungstedt 269 kr 199 kr

Vi var vargar

Sandrine Collette 269 kr 239 kr

Svarta affärer

Jan Mårtenson 269 kr 199 kr

Syskonfejden

Moa Herngren 289 kr 259 kr

Hitta hem

Eleonore Holmgren 269 kr 199 kr

Långfredagen

Sofie Sarenbrant, Carina Bergfeldt 269 kr 229 kr

En enda dag

Carley Fortune 299 kr 269 kr

Ödesnatt

Nora Roberts 269 kr 199 kr

Längst in i skogen

Marie Hermanson 269 kr 239 kr

Människohandlarna

Magnus Jonsson 269 kr 239 kr

Anna O (svensk utgåva)

Matthew Blake 279 kr 199 kr

Min sista önskan

Caroline Säfstrand 269 kr 239 kr

Brottsjön

Johanna Mo 269 kr 199 kr

Fyrklövern

Christina Olséni, Micke Hansen 279 kr 249 kr

Lycksalighetens ö

Christina Erikson 289 kr 259 kr

Gesällen

Ida Andersen 329 kr 299 kr

I midsommarnattens ljus

Jessika Devert 279 kr 249 kr

En hemlighet för mycket

Jenny Fagerlund 299 kr 269 kr

Hjortronmyren

Ulrika Lagerlöf 279 kr 249 kr

Som en man på Österlen

Richard Hobert 269 kr 239 kr

Allt kan hända

Lucy Diamond 279 kr 249 kr

Bli min

Richard Ford 319 kr 289 kr

Alix St. Pierres tre liv

Natasha Lester 279 kr 249 kr

Kanske i morgon

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Sommaren på ön

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Dirt Town

Hayley Scrivenor 309 kr 279 kr

Slutet på historien

A. J. Finn 279 kr 249 kr

Grekisk mat

Sara Berg 329 kr 299 kr

Hällristningarnas värld

Johan Ling 329 kr 299 kr

Astrid Lindgrens bästa visor : med ljudmodul

Astrid Lindgren 319 kr 289 kr

Paket Jungstedt/Mo

538 kr 358 kr