Thai på 30 minuter
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Nycklarna till fantastisk thaimat, utan krångel.
Res till en annan världsdel snabbare än någonsin förr, vägen går via ditt kök. Vill du veta hur du enkelt lagar thaimat utan några förkunskaper med hjälp av lite ingredienser från den asiatiska hyllan i matbutiken är det här boken för dig.
Är du sugen på att testa att laga thaimat men tänker att det är för svårt?
I Thai på 30 minuter bevisas du motsatsen och får lära dig laga otroligt goda rätter från landet som är känt för sin fantastiska mat. Rätterna är enkla och snabba att laga.
Wichudaporn Chaiyasaeng, författaren till Super tasty thai, är tillbaka med sin andra kokbok och ger dig nycklarna till hur du faktiskt kan laga god thaimat på egen hand, utan krångel. Recepten passar för både vardagar, fina helgbjudningar och till buffébordet.
Utforska den asiatiska hyllan i matbutiken och stig in i en ny matvärld.
Wichudaporn Chaiyasaeng
Med sin charm och smaksäkra matlagning klev Wichudaporn Chaiyasaeng rakt in i svenska folkets hjärtan när hon kom tvåa i Sveriges mästerkock. Wichudaporn växte upp i Thailand och redan när hon var liten flicka väcktes hennes matintresse och hon tillbringade gärna tid med sin mamma i köket bland grytor och kastruller. Innan flytten till Sverige drev hon under ett antal år restaurang tillsammans med sin mamma i Thailand. Sedan drygt 10 år tillbaka bor hon i Grästorp med sin man. Thai på 30 minuter är hennes andra bok!
Nycklarna till fantastisk thaimat, utan krångel.
Res till en annan världsdel snabbare än någonsin förr, vägen går via ditt kök. Vill du veta hur du enkelt lagar thaimat utan några förkunskaper med hjälp av lite ingredienser från den asiatiska hyllan i matbutiken är det här boken för dig.
Är du sugen på att testa att laga thaimat men tänker att det är för svårt?
I Thai på 30 minuter bevisas du motsatsen och får lära dig laga otroligt goda rätter från landet som är känt för sin fantastiska mat. Rätterna är enkla och snabba att laga.
Wichudaporn Chaiyasaeng, författaren till Super tasty thai, är tillbaka med sin andra kokbok och ger dig nycklarna till hur du faktiskt kan laga god thaimat på egen hand, utan krångel. Recepten passar för både vardagar, fina helgbjudningar och till buffébordet.
Utforska den asiatiska hyllan i matbutiken och stig in i en ny matvärld.