Tio lektioner i matlagning
Mjukband
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Personligt om mat!
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat.
Innehåller ca 30 recept.
Lotta Lundgren
Lotta Lundgren, född 1971, är vass matskribent, erfaren kokboksförfattare och lovprisad programledare för SVT:s Landet Brunsås och Historieätarna. Hennes bok Om jag var din hemmafru eller hur du får en vardag att smaka som en lördag fick stor uppmärksamhet när den kom 2010, blev mångfaldigt prisbelönad och har sålts till flera länder. Boken Tio lektioner i matlagning kom 2015 och den prisbelönta Laga mig 2020. Våren 2021 vann Lotta Lundgren 1:a pris i kategorin Food Writing i den internationella tävlingen Gourmand World cookbook awards.
Personligt om mat!
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat.
Innehåller ca 30 recept.