Boktips
4 grillböcker du inte vill missa i sommar
Grillad mat - lockande dofter och oemotståndliga smaker. Här är 4 fantastiska grillböcker med praktiska tips och recept som passar alla smaker.
Grilla av Tareq Taylor
Med Tareq som guide vid grillen kan du vara säker på att få till en smakfull måltid som imponerar.
Här hittar du enkla och avancerade recept som passar alla smaker. Från saftigt grillat kött till utsökta tillbehör såsom såser, röror och sallader med smaker från många av världens hörn.
Grilla grönt av Malin Landqvist
Upptäck spännande, unika och riktigt goda gröna rätter på grillen!
Grön mat på grillen erbjuder en mängd möjligheter bortom traditionella tillbehör. Denna bok innehåller över 80 recept på allt från snabbt halstrade primörer till bakade pajer och matiga gratänger, allt tillagat på grillen. Här finns något för både nybörjare och erfarna grillentusiaster, inklusive praktisk information om olika grillmetoder och val av grilltyp. Nu kan du njuta av fantastiska grillade grönsaker utan att kompromissa med smak och aptit!
Morberg grillar av Per Morberg
Två saker ska man inte slarva med när man grillar: Tänd grillen i god tid och – när glöden sen är bra – det allra viktigaste: råvaran, råvaran, råvaran! Gott blir det bara om man använder välhängt marmorerat kött, riktigt färsk fisk och färska skaldjur, fräscha grönsaker, svindyr olja, en bra pepparkvarn, färska örtkryddor och ett bra salt. Så skriver Per Morberg i den utökade nyutgåvan av denna omåttligt populära grillbok.
Grilla mer! : bbq, kött, fisk, vego, tillbehör & såser av Per Ehrlund
Lär dig grilla kött till perfektion med grillmästaren Per Ehrlund.
Förutom kött får du också lära dig att tillaga smakfulla vegetariska rätter, klassiker som beercan chicken, helgrillad fisk, rökiga rotsaksgratänger, mustig böngryta, hemgjorda majstortillas, läckra såser med inspiration från Louisiana och mycket mer - allt på din vanliga grill. Det är enkelt och otroligt gott!
LÄS OCKSÅ: