Äta ute : laga mat utomhus året om


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo
Om Jens Linder

Bäst pris just nu!

Gråterskan

Camilla Läckberg 299 kr 199 kr

Den yttersta hemligheten

Dan Brown 299 kr 199 kr

Vargars lek

Niklas Natt och Dag 299 kr 199 kr

Stugorna

Johan Theorin 299 kr 199 kr

Kunde jag följa dig bort

Marie Lok Björk 289 kr 199 kr

Skördebarn

Hans Rosenfeldt 299 kr 269 kr

Bokhandeln på Foss Bridge

Sophie Austin 289 kr 259 kr

Fru Television: En biografi om TV-pionjären Ria Wägner

Anna-Lena Lodenius 339 kr 299 kr

Mitt löfte till dig

Caroline Säfstrand 279 kr 249 kr

Jag önskar dig lagom lycklig

Tove Alsterdal 269 kr 239 kr

Vem älskar Slas? : En biografi över Stig Claesson

Håkan Lahger 369 kr 339 kr

Samla liv

Malin Haawind 289 kr 259 kr

Svinen

John Ajvide Lindqvist 269 kr 239 kr

Lucia är död

Katarina Wennstam 289 kr 259 kr

Systrar, bröder och andra problem

Kalle Lind 299 kr 269 kr

Löften i skymningen

Heléne Holmström 279 kr 249 kr

Artens överlevnad

Lydia Sandgren 319 kr 289 kr

Klenoden

Klas Östergren 319 kr 289 kr

Mord i mareld

Anna Ihrén 249 kr 219 kr

Borgens barn

Sofie Axelzon 289 kr 259 kr

Dränkta spår

Pernilla Ericson 279 kr 249 kr

Klanen

Pascal Engman 289 kr 259 kr

Mannerheim : hjälte och antihjälte

Tuomas Tepora 379 kr 339 kr

Midnatt i den lilla bokhandeln

Jenny Colgan 289 kr 259 kr

Berätta var jag hör hemma

Jeanine Cummins 299 kr 269 kr

Namnen

Florence Knapp 299 kr 269 kr

Hemligheterna i Harbour House

Liz Fenwick 289 kr 259 kr

Klippkort till helvetet

Erlend Loe 299 kr 269 kr

Hidden pictures (svensk utgåva)

Jason Rekulak 259 kr 229 kr

Brevbäraren i Lizzanello

Francesca Giannone 319 kr 199 kr

Den svarta sjön

Peter May 299 kr 269 kr

Igelkottens förunderliga värld

Marie Dacke 319 kr 289 kr

Bettys bästa

Katarina Widholm 339 kr 299 kr

Arvet från Solbacken

Sara H. Olsson 279 kr 249 kr