Äta ute : laga mat utomhus året om


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo
Om Jens Linder

Bäst pris just nu!

Nätter utan gryning

Ninni Schulman 299 kr 199 kr

17 juni

Alex Schulman 299 kr 199 kr

Förbannelsen i Amalfi

Sarah Penner 269 kr 239 kr

Regntunga skyar

Conny Palmkvist 289 kr 199 kr

Vykort från en mördare

Mattias Edvardsson 289 kr 199 kr

Till ondskans försvar

Anna Jansson 299 kr 269 kr

Rygga inte undan

Stephen King 279 kr 249 kr

Prins Wilhelm och den svåra konsten att vara kunglig

Stellan Ottosson 349 kr 319 kr

Mina vänner

Fredrik Backman 299 kr 269 kr

Hundra blommor

Omar Alshogre 299 kr 269 kr

Råttpojken

Maria Ek 289 kr 199 kr

När vatten närmar sig

Karin Härjegård 289 kr 259 kr

Djävulsring

Frida Skybäck 289 kr 259 kr

Solen skiner alltid på Tjurkö

Emma Bouvin 299 kr 269 kr

Underjorden

Lina Bengtsdotter 289 kr 259 kr

Sågverk

Frida Ajo 299 kr 269 kr

Sot

Sara Strömberg 299 kr 269 kr

Från Björn Natthiko Lindeblad. Med öppen hand

Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler 379 kr 349 kr

Cecilia Vasa : Prinsessan som aldrig gav upp

Herman Lindqvist 309 kr 279 kr

Midnattsfesten

Lucy Foley 289 kr 259 kr

Herr Saitos ambulerande biograf

Annette Bjergfeldt 269 kr 239 kr

Resan från Bombay

Alka Joshi 289 kr 259 kr

Colette Marceaus stulna liv

Kristin Harmel 269 kr 239 kr

Hjärtats vägskäl

Jodi Thomas 259 kr 229 kr

Där skuggorna faller

Liz Moore 269 kr 239 kr

Mamma pappa barn

Claire Lynch 299 kr 269 kr

Gamla synders skull

Sebastian Barry 319 kr 289 kr

Storkens och dromedarens sång

Anjet Daanje 319 kr 289 kr

Fångna i tiden

David Baldacci 289 kr 259 kr

Nattens skugga

Michael Connelly 319 kr 289 kr

Hitta din historia : Släktforskning för alla

Ingeborg Arvastsson, Stina Loo 459 kr 429 kr

Vikingar – myter, sägner och fakta

Peter Bergting 329 kr 299 kr

Guinness World Records 2026

Ltd. Guinness World Records 319 kr 289 kr

Pojken på andra sidan havet

Lars Lerin 349 kr 319 kr