Bonniers kokbok


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

672 sidor matglädje! 1750 recept!

Här delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.

Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt.

För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.

Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.

De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är: Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnemark, Berit Paulsson.

Läs mer

Produktinfo

672 sidor matglädje! 1750 recept!

Här delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.

Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt.

För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.

Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.

De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är: Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnemark, Berit Paulsson.

Läs mer

Produktinfo

Taggar

Bäst pris just nu

Rovdrift

Elsa Swärd, Cornelia Swärd 299 kr 199 kr

En dold skönhet

Lucinda Riley 299 kr 199 kr

Bröllopsgästerna

Alison Espach 289 kr 199 kr

Städerskans nyckel

Nita Prose 299 kr 269 kr

Nattankare

Kristina Ohlsson 299 kr 199 kr

Den femte dagen

Åsa Hellberg 299 kr 199 kr

Mot ljuset

Jenny Clevström 269 kr 239 kr

Allt det blå på himlen

Mélissa Da Costa 299 kr 269 kr

Staben

Joakim Zander, Moa Berglöf 289 kr 259 kr

Min andra syster

Sara Paborn 299 kr 269 kr

Tjabo

Åsa Linderborg 329 kr 299 kr

Dä kvetter

Johan Svedjedal 289 kr 259 kr

En god far

Jenny Elfving 279 kr 249 kr

Vårkänslor på gotländska

Kristin Emilsson 279 kr 249 kr

Olivlundar och hemligheter

Veronica Palm 269 kr 239 kr

Svarta björn

Björn Olofsson, Rafael Edholm 289 kr 259 kr

Skuggas

Ann-Luise Bertell 299 kr 269 kr

Skål utan alkohol

Lisbeth Ericsson 339 kr 299 kr

Granna klenoder och förtäckta lögner

Ewa Klingberg 279 kr 249 kr

Exfrun

Ursula Parrott 289 kr 259 kr

Miraklernas höst

Michael Vallinder 279 kr 199 kr

Krigets gentlemän

Christina Wahldén 269 kr 239 kr

Död man på rymmen

Kristina Appelqvist 279 kr 249 kr

En ska bort

Malou von Sivers 299 kr 269 kr

Anden i maskinen

John Ajvide Lindqvist 269 kr 239 kr

Yoko : En biografi

David Sheff 319 kr 289 kr

Akikos stilla lycka

Jan-Philipp Sendker 289 kr 259 kr

Restaurang Kamogawa och de bortglömda recepten

Hisashi Kashiwai 299 kr 269 kr

Kvinnorna på Weyward Cottage

Emilia Hart 289 kr 259 kr

I hennes skugga

Adele Parks 269 kr 239 kr

Flykten

Jane Harper 289 kr 259 kr

Sommarhemmet : inreda, laga, fixa & odla

Sofia Wood, Elsa Billgren 369 kr 339 kr

Västkusten förr : Vår historia i bilder

Kristian Wedel 459 kr 429 kr

I liv och död : Skeletten från Vasa

349 kr 319 kr

Trädgårdsfix : 100 kreativa idéer för ditt gröna rum

Anna Örnberg 299 kr 269 kr

Tredje rikets sista dagar : Maj 1945

Lars Ericson Wolke 329 kr 299 kr

Virka stort

Amanda Ljunggren 319 kr 289 kr

Bokhandeln Cinnamon Bun

Laurie Gilmore 199 kr 169 kr

Paket Ohlsson/Hellberg

598 kr 378 kr