Delicious : bakverk för en godare höst och vinter
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Oemotståndliga sötsaker för hela året av mästerkonditorn!
"Visst är det väl något magiskt med våra svenska årstider? Själv tycker jag nog allra bäst om hösten, för det är verkligen bakningens tid. Då bakar vi den där pajen på säsongens äpplen och päron, då träffar vi vänner och släkt och fikar och då bekämpar vi höstrusk och snö med choklad och citrus. I varje fall är det så för mig. Jag kan tydligt se att det är höst genom att titta på vilka råvaror jag använder. Då handlar det mycket om äpplen, päron, choklad, apelsiner och nötter. Och med dem går det att göra riktigt goda sötsaker.”
Oemotståndliga sötsaker för hela året av mästerkonditorn
"Visst är det väl något magiskt med våra svenska årstider? Själv tycker jag nog allra bäst om hösten, för det är verkligen bakningens tid. Då bakar vi den där pajen på säsongens äpplen och päron, då träffar vi vänner och släkt och fikar och då bekämpar vi höstrusk och snö med choklad och citrus. I varje fall är det så för mig. Jag kan tydligt se att det är höst genom att titta på vilka råvaror jag använder. Då handlar det mycket om äpplen, päron, choklad, apelsiner och nötter. Och med dem går det att göra riktigt goda sötsaker.”
I Delicious har mästerkonditorn Roy Fares samlat sina favoriter, en bok full av oemotståndliga godsaker, från klassiska svenska bakverk som småkakor, vetebröd, bullar, pajer och mazariner till en del amerikanskinspirerat som apple frittters, s’morses pie, cheesecakes eller chocolate mud cake med Bailyes, samt även några bakverk från sin barndom i Libanon. Här finns förstås också recept hans bästa julsötsaker. Och en helt underbar hästtårta. Helt enkelt delicious!
Läs mer
Oemotståndliga sötsaker för hela året av mästerkonditorn!
"Visst är det väl något magiskt med våra svenska årstider? Själv tycker jag nog allra bäst om hösten, för det är verkligen bakningens tid. Då bakar vi den där pajen på säsongens äpplen och päron, då träffar vi vänner och släkt och fikar och då bekämpar vi höstrusk och snö med choklad och citrus. I varje fall är det så för mig. Jag kan tydligt se att det är höst genom att titta på vilka råvaror jag använder. Då handlar det mycket om äpplen, päron, choklad, apelsiner och nötter. Och med dem går det att göra riktigt goda sötsaker.”
Oemotståndliga sötsaker för hela året av mästerkonditorn
"Visst är det väl något magiskt med våra svenska årstider? Själv tycker jag nog allra bäst om hösten, för det är verkligen bakningens tid. Då bakar vi den där pajen på säsongens äpplen och päron, då träffar vi vänner och släkt och fikar och då bekämpar vi höstrusk och snö med choklad och citrus. I varje fall är det så för mig. Jag kan tydligt se att det är höst genom att titta på vilka råvaror jag använder. Då handlar det mycket om äpplen, päron, choklad, apelsiner och nötter. Och med dem går det att göra riktigt goda sötsaker.”
I Delicious har mästerkonditorn Roy Fares samlat sina favoriter, en bok full av oemotståndliga godsaker, från klassiska svenska bakverk som småkakor, vetebröd, bullar, pajer och mazariner till en del amerikanskinspirerat som apple frittters, s’morses pie, cheesecakes eller chocolate mud cake med Bailyes, samt även några bakverk från sin barndom i Libanon. Här finns förstås också recept hans bästa julsötsaker. Och en helt underbar hästtårta. Helt enkelt delicious!
Läs mer