Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.
I den prisbelönta kokboken Mamusia guidas du till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen, ett spännande kök med tydliga influenser från Kaukasus, Asien och Medelhavet. Boken innehåller över 100 recept. Förlaget Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.
Här guidar Olia Hercules dig till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen. Boken innehåller över 100 recept på allt från kända klassiker som rödbetssoppan borsjtj till ost- och vitlöksfyllda bröd, dumplings med svamp, hemgjord färskost, fermenterade grönsaker och inläggningar, grillad vitlökskyckling, aprikos- och körsbärspaj och naturligt kolsyrad svartvinbärsdryck. Det handlar om rätter som alltid har lagats i Olia Hercules familj och kan beskrivas som ett koncentrat av den bästa maten från Östeuropa.
Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.
I den prisbelönta kokboken Mamusia guidas du till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen, ett spännande kök med tydliga influenser från Kaukasus, Asien och Medelhavet. Boken innehåller över 100 recept. Förlaget Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.
Här guidar Olia Hercules dig till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen. Boken innehåller över 100 recept på allt från kända klassiker som rödbetssoppan borsjtj till ost- och vitlöksfyllda bröd, dumplings med svamp, hemgjord färskost, fermenterade grönsaker och inläggningar, grillad vitlökskyckling, aprikos- och körsbärspaj och naturligt kolsyrad svartvinbärsdryck. Det handlar om rätter som alltid har lagats i Olia Hercules familj och kan beskrivas som ett koncentrat av den bästa maten från Östeuropa.