Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Med rätt dryck i glaset kan du få smakerna att dansa!
Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig! Här bjuder Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker på sina bästa mat- och vintips. Hon utgår från maträtterna och lär dig hitta rätt dryck. Hur mycket syra, sälta eller sötma finns i maten? Hur milt eller kryddstarkt är det du ska äta? Du hittar massor av recept med tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera t.ex. ett glas champagne till ostkex, en pinot gris till grillad avokado, en österrikisk grüner veltliner till en kycklingschnitzel, en siciliansk nero d’avola till en pasta norma eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en pavlova!
Med rätt dryck i glaset kan du få smakerna att dansa!
Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig! Här bjuder Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker på sina bästa mat- och vintips. Hon utgår från maträtterna och lär dig hitta rätt dryck. Hur mycket syra, sälta eller sötma finns i maten? Hur milt eller kryddstarkt är det du ska äta? Du hittar massor av recept med tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera t.ex. ett glas champagne till ostkex, en pinot gris till grillad avokado, en österrikisk grüner veltliner till en kycklingschnitzel, en siciliansk nero d’avola till en pasta norma eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en pavlova!