Middag med Taube
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Kokbok och biografi i ett!
Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok med ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube.
Jesper Taube tolkar recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina resor runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar.
I slutet berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare.
Sven-Bertil Taube
Sven-Bertil Taube, f 1934, har gjort banbrytande insatser när det gäller svensk visa och har tolkat bl.a. Bellman, Ferlin, Olrog, Theodorakis och inte minst fadern Evert Taube. Han har verkat som skådespelare på Dramaten och på teatrar i London och gjort ett stort antal filmroller. Sven-Bertil Taube är bosatt i London. Han har i över 70 år varit en självklar del av det svenska kulturlivet. Med sin unika gestaltning har han gång på gång visat att han kan konsten att beröra sin publik – oavsett om det varit från en teaterscen, i en film eller som musikartist.
Kokbok och biografi i ett!
Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok med ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube.
Jesper Taube tolkar recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina resor runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar.
I slutet berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare.