Salt & tahini : gröna rätter att samlas kring


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Inspireras av Seiran Poons gröna rätter!

I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring. 

I den inspirerande boken Salt & Tahini hittar du många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar.

Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.

Produktinfo

Seiran Poon

Seiran Poon är en frilansande matfotograf, receptutvecklare och skribent med fokus på grön mat. Hon driver dessutom två egna mat-communityn; det internationella communityt @saltntahini och det svenska @saltochtahini på Instagram och Tiktok. Seirans recept och fotografier har bl.a. publicerats i Thrive Magazine (USAs största växtbaserade magasin), japanska Genic Magazine och hon har även medverkat i The Drew Barrymore Show med ett av sina virala recept. Hon tänker ständigt på mat och en av de saker som ger henne mest glädje är att dela med sig av sin kärlek till mat, i hopp om att inspirera andra att ta till sig mer grön mat. Seiran bor i Stockholm och har även bott i Sydney, Australien. Hennes matlagning inspireras ofta av smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Skandinavien och Östasien.

Inspireras av Seiran Poons gröna rätter!

I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring. 

I den inspirerande boken Salt & Tahini hittar du många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar.

Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.

Produktinfo
Om Seiran Poon

Just nu priser!

Albinon

Pascal Engman, Johannes Selåker 299 kr 199 kr

Den som vaktar flocken

Johan Rundberg 299 kr 199 kr

Flykten : Om prinsessan Märtha av Sverige & kronprins Olav av Norge

Frida Andersson Johansson 259 kr 229 kr

Döden tar semester

Carina Burman 289 kr 259 kr

Boksamlaren

Camilla Davidsson 279 kr 249 kr

Roland från Småland

Magnus Uggla 339 kr 299 kr

Singelhotellet

Barbara Kjellström 269 kr 239 kr

Silverslottet

Åsa Hallengård 279 kr 249 kr

Aviatrisen

Kristin Fägerskjöld 299 kr 269 kr

Kräftskivan

Martin Österdahl 289 kr 259 kr

Privatflickan

Evelyn Scala Schreiber 279 kr 249 kr

Glaselefanten

Camilla Lagerqvist 279 kr 249 kr

Män i mörker

Ramona Ivener 289 kr 259 kr

Havsoffer

Kicki Sehlstedt 269 kr 239 kr

Mellan samma väggar

Jojo Moyes 299 kr 269 kr

Bland vita ulliga moln

Jenny Colgan 299 kr 269 kr

Vi som var lyckliga

Georgia Hunter 299 kr 269 kr

Vänta på mig

Pernille Juhl 269 kr 199 kr

Hon ångrar sig inte

Mary Kubica 259 kr 229 kr

Kvinnan från Donegal

Carmel Harrington 299 kr 269 kr

Allis son

Magnhild Haalke 299 kr 269 kr

Vänd tillbaka

Harlan Coben 259 kr 229 kr

Frihetslängtan

Charlotte Sirc 259 kr 229 kr

Resan till Idle Hour

Ellen Vahr 199 kr 169 kr

Blodsband

Jo Nesbø 299 kr 199 kr

Sanning, lögn och konsekvens

Maria Adolfsson 299 kr 199 kr

Paket Adolfsson/Nesbö

598 kr 378 kr