Det godaste till grillat : såser, röror, grönt
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Allt det bästa till grillat!
Vad vore grillmiddagen utan alla goda tillbehör? Fantastiska primörer, färskpotatis, grönsaker, örter och bär som håller oss sällskap under hela grillsäsongen – alla dessa härliga ingredienser som får maten att lyfta till nya höjder.
I boken hittar du både inspiration och recept på massor av gott och grönt, som röror, dippsåser, fräscha sallader, smarta allt i ett-rätter, trendiga recept på syrat och kimchi och ljuvliga snacks. Dessutom marinader, såser, glaze och rubs – så att det du lägger på grillen blir magiskt gott!
Här finns klassiska tillbehör som tzatziki och hummus, men med en ny grönare twist. Kryddigt och smakrikt med massor av gröna tillbehör. Boken bjuder också på goda drinkar och härliga desserter att avrunda grillmiddagen med.
Lena Söderström
Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.
Allt det bästa till grillat!
Vad vore grillmiddagen utan alla goda tillbehör? Fantastiska primörer, färskpotatis, grönsaker, örter och bär som håller oss sällskap under hela grillsäsongen – alla dessa härliga ingredienser som får maten att lyfta till nya höjder.
I boken hittar du både inspiration och recept på massor av gott och grönt, som röror, dippsåser, fräscha sallader, smarta allt i ett-rätter, trendiga recept på syrat och kimchi och ljuvliga snacks. Dessutom marinader, såser, glaze och rubs – så att det du lägger på grillen blir magiskt gott!
Här finns klassiska tillbehör som tzatziki och hummus, men med en ny grönare twist. Kryddigt och smakrikt med massor av gröna tillbehör. Boken bjuder också på goda drinkar och härliga desserter att avrunda grillmiddagen med.