Vildvuxet : mat och huskurer från naturen
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Bra för själen och gott på tallriken!
Ta den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren i hand och plocka korgen full med naturliga delikatesser! Lär dig att hitta de 80 bästa och mest användbara växterna, fröna, blommorna och bladen som kan användas i matlagning och som är bra för hälsan.
Visste du till exempel att brännässlans frön är små vitaminbomber kan strös över salladen som ett nyttigt crunch? Eller att ett par nävar ljusgröna granskott blir ett uppiggande tillbehör på matbordet? Kanske vill du göra ett blommigt badsalt?
Bokens uppslagsdel berättar allt om växterna: var de växer, när de ska skördas och hur de smakar. Varje växt illustreras med vackra och detaljerade akvarellmålningar.
Ta den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren i hand och plocka korgen full med naturliga delikatesser! Lär dig att hitta de 80 bästa och mest användbara växterna, fröna, blommorna och bladen som kan användas i matlagning och som är bra för hälsan.
Visste du till exempel att brännässlans frön är små vitaminbomber kan strös över salladen som ett nyttigt crunch? Eller att ett par nävar ljusgröna granskott blir ett uppiggande tillbehör på matbordet? Kanske vill du göra ett blommigt badsalt?
Bokens uppslagsdel berättar allt om växterna: var de växer, när de ska skördas och hur de smakar. Varje växt illustreras med vackra och detaljerade akvarellmålningar.
Bra för själen och gott på tallriken!
Ta den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren i hand och plocka korgen full med naturliga delikatesser! Lär dig att hitta de 80 bästa och mest användbara växterna, fröna, blommorna och bladen som kan användas i matlagning och som är bra för hälsan.
Visste du till exempel att brännässlans frön är små vitaminbomber kan strös över salladen som ett nyttigt crunch? Eller att ett par nävar ljusgröna granskott blir ett uppiggande tillbehör på matbordet? Kanske vill du göra ett blommigt badsalt?
Bokens uppslagsdel berättar allt om växterna: var de växer, när de ska skördas och hur de smakar. Varje växt illustreras med vackra och detaljerade akvarellmålningar.
Ta den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren i hand och plocka korgen full med naturliga delikatesser! Lär dig att hitta de 80 bästa och mest användbara växterna, fröna, blommorna och bladen som kan användas i matlagning och som är bra för hälsan.
Visste du till exempel att brännässlans frön är små vitaminbomber kan strös över salladen som ett nyttigt crunch? Eller att ett par nävar ljusgröna granskott blir ett uppiggande tillbehör på matbordet? Kanske vill du göra ett blommigt badsalt?
Bokens uppslagsdel berättar allt om växterna: var de växer, när de ska skördas och hur de smakar. Varje växt illustreras med vackra och detaljerade akvarellmålningar.