En råvara: Lamm
Häftad
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
En kokbok i mindre format!
Ett mathäfte med 10 recept. Utöver recepten får du en kortare text om råvaran lamm. En kokbok i mindre format, som lätt kan plockas fram i vardagen, packas med till landet eller ges istället för vinflaskan på en middag – den perfekta presentboken. Recepten är en blandning av för-, huvud- och efterrätter.
Karin Fransson
Karin Fransson (f. 1951), har varit ansvarig för köket på Hotell Borgholm på Öland i dryga 40 år. Under dessa år har hon använt sig av öns underbara produkter för att skapa sina maträtter med, där fick lamm och örterna en stor plats. 2016 tilldelades hon en stjärna i Guide Michelin.
En kokbok i mindre format!
Ett mathäfte med 10 recept. Utöver recepten får du en kortare text om råvaran lamm. En kokbok i mindre format, som lätt kan plockas fram i vardagen, packas med till landet eller ges istället för vinflaskan på en middag – den perfekta presentboken. Recepten är en blandning av för-, huvud- och efterrätter.