En råvara: Lök
Häftad
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Kokbok i mindre format!
Ett mathäfte med 10 recept. Utöver recepten får du en kortare text om smör. En kokbok i mindre format, som lätt kan plockas fram i vardagen, packas med till landet eller ges istället för vinflaskan på en middag – den perfekta presentboken. Recepten är en blandning av för-, huvud- och efterrätter.
Siri Barje
Siri Barje (f. 1988), är utbildad kock vid Grythyttans Restaurangskola och har arbetat på restaurang Shibumi i Stockholm samt drivit en vegetarisk sommarrestaurang på Öland. Idag arbetar Siri som kokboksförfattare, senast, Kål hela året (2023), och bjuder regelbundet på vegetariska favoritrecept i Kökets middag.
Kokbok i mindre format!
Ett mathäfte med 10 recept. Utöver recepten får du en kortare text om smör. En kokbok i mindre format, som lätt kan plockas fram i vardagen, packas med till landet eller ges istället för vinflaskan på en middag – den perfekta presentboken. Recepten är en blandning av för-, huvud- och efterrätter.