En råvara: Smör
Häftad
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Recept och kåserier
Ett mathäfte med 10 recept. Utöver recepten får du en kortare text om kaprisen. En kokbok i mindre format, som lätt kan plockas fram i vardagen, packas med till landet eller ges istället för vinflaskan på en middag – den perfekta presentboken. Recepten är en blandning av för-, huvud- och efterrätter.
Charlotte Birnbaum
Charlotte Birnbaum (f. 1960), är författare till böcker om mat och konst, senaste På Bordet. Om det goda och det sköna (2023). Hon är redaktör för serien On the Table, som fokuserar på kulinariska teman ur historien, och ledamot i Gastronomiska akademien.
Recept och kåserier
Ett mathäfte med 10 recept. Utöver recepten får du en kortare text om kaprisen. En kokbok i mindre format, som lätt kan plockas fram i vardagen, packas med till landet eller ges istället för vinflaskan på en middag – den perfekta presentboken. Recepten är en blandning av för-, huvud- och efterrätter.