Min franska matresa : vinnare av Sveriges mästerkock 2018


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Vinnaren av Sveriges mästerkock 2018!

Erik Hammar visade redan från start sina eminenta kunskaper i köket och stod sedan som segrare när finalen i Sveriges Mästerkock var avgjord. 

Kärleken till god mat har funnits i Erik liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.

Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.

Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky – och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?

Produktinfo

Vinnaren av Sveriges mästerkock 2018!

Erik Hammar visade redan från start sina eminenta kunskaper i köket och stod sedan som segrare när finalen i Sveriges Mästerkock var avgjord. 

Kärleken till god mat har funnits i Erik liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.

Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.

Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky – och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?

Produktinfo

Taggar

Bäst pris just nu

Den första bruden

Nora Roberts 289 kr 199 kr

Intrig i Amalfi

Anders de la Motte, Anette de la Motte 289 kr 199 kr

Kärlek på grekiska

Lucy Diamond 289 kr 259 kr

Följeslagaren

Sofie Sarenbrant 289 kr 259 kr

Svart hjärta

Silvia Avallone 299 kr 269 kr

Vår sjätte attaché

Denise Rudberg 269 kr 239 kr

Vardagar 12

Ulf Lundell 299 kr 269 kr

Den smutsiga floden

Åke Edwardson 299 kr 199 kr

Stål-Berit

Martina Haag 299 kr 269 kr

När stjärnorna faller

Mari Jungstedt 299 kr 199 kr

Midsommarmord i skärgården

Anna Ihrén 279 kr 249 kr

Exit Nils

Peter Magnusson 329 kr 299 kr

Livets ekvation

Sofia Lundberg 279 kr 249 kr

Första position

Anna Lönnqvist 269 kr 239 kr

Mörkret faller över skogen

Mons Kallentoft, Karolina Kallentoft 309 kr 289 kr

Där lavendelfälten blommar

Carina Nunstedt 299 kr 269 kr

De vilseledda

Michaela Winglycke 279 kr 249 kr

I stort sett mänsklig

Helena Lindegren 329 kr 299 kr

Det andra livet

Daniel Alfredson 329 kr 299 kr

När du dör morfar, så dör jag med : Mitt liv i skuggan av Arbogakvinnan

Leone Milton, Amanda Fors 279 kr 249 kr

Spjutdansare

Agneta Arnesson Westerdahl 279 kr 249 kr

Skugga över Slagtjärn

Rolf Börjlind, Cilla Börjlind 309 kr 289 kr

Innan du hittade mig död

Jacqueline Bublitz 299 kr 269 kr

Ett avslöjande testamente

Julia Chapman 289 kr 259 kr

Vildmarken

Sarah Pearse 319 kr 289 kr

Det franska arvet

Natasha Lester 289 kr 259 kr

Efter midnatt

T.M. Logan 259 kr 229 kr

Dagarna jag älskade dig som mest

Amy Neff 319 kr 199 kr

Bageriet i Brooklyn

Ellen Vahr 249 kr 219 kr

Under ytan

Jørn Lier Horst 299 kr 269 kr

Cookies & brownies deluxe

Frida Skattberg 319 kr 289 kr

Kustfåglar

Axel Thorenfeldt 369 kr 339 kr

100 fantastiska svenska öar - och en halvö

Marko T Wramén, Anna W Thorbjörnsson 329 kr 299 kr

Paket Jungstedt/Edwardson

598 kr 378 kr