Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Av samma författare

Morberg Bakfickan

Per Morberg 419 kr 419 kr

Morberg jagar och lagar

Per Morberg 419 kr 419 kr

Morberg lagar ute

Per Morberg 339 kr 339 kr

Bäst pris just nu

Nattjägaren

Anders De la Motte 299 kr 199 kr

Gränsöverskridaren

Viveca Sten 299 kr 199 kr

Charlies fiende

Simona Ahrnstedt 299 kr 199 kr

Inte krig och inte fred

Jan Guillou 299 kr 269 kr

Syndafall

Elin Olausson 289 kr 259 kr

Lakej

Elin Olofsson 299 kr 199 kr

Sockerdrottningens jul

Veronica Almer 279 kr 249 kr

Leka livet

Mia Parnevik 309 kr 279 kr

Älskar, älskar inte

Anna Jansson 299 kr 269 kr

Nike

Henrik Johnsson 299 kr 269 kr

Den onda systern

Inger Frimansson 279 kr 249 kr

Väglöst land

Marie Hedegård 279 kr 249 kr

Månsken och mozzarella

Christoffer Holst 279 kr 249 kr

Bytet

Anton Berg 299 kr 269 kr

Sverige genom konstnärens öga

Nils-Olof Olsson 549 kr 499 kr

Nattvandraren

Ulrika Hägglund, Thomas Svensson 269 kr 199 kr

Den hemliga julgåvan

Jenny Fagerlund 299 kr 269 kr

Bara på låtsas

Eric Donell 269 kr 239 kr

Nattvardsbarnet

Robert Hedman, Lena Risberg 269 kr 239 kr

Lockfågeln

Jonas Moström 299 kr 269 kr

Döda själar sjunger inte

Stine Bolther, Line Holm, Jussi Adler-Olsen 319 kr 289 kr

Alla är vi skyldiga

Karin Slaughter 269 kr 239 kr

Den långa vinterns år

Ariel Lawhon 289 kr 259 kr

En magisk jul

Cressida McLaughlin 289 kr 259 kr

Den försvunna förmögenheten

Richard Osman 299 kr 269 kr

Utan avsked

Harlan Coben, Reese Witherspoon 289 kr 259 kr

En nystart till jul

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Evigt ung

Donna Leon 279 kr 249 kr

Tisdagsklubben

Johan Erséus 369 kr 339 kr

Den juligaste av jular: En berättelse i 24 kapitel

Callum Bloodworth 259 kr 229 kr

Den sanna tomten : Lady Gurgelum och jag

Emma Karinsdotter 279 kr 249 kr