Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Av samma författare

Morberg Bakfickan

Per Morberg 419 kr 419 kr

Morberg jagar och lagar

Per Morberg 419 kr 419 kr

Morberg lagar ute

Per Morberg 339 kr 339 kr

Bäst pris just nu!

Mörkrets natur

Nora Roberts 299 kr 199 kr

Ersättaren

Anna Fredriksson 299 kr 199 kr

Kliniken

Anne-Marie Schjetlein 299 kr 199 kr

Hulda

Ragnar Jónasson 299 kr 199 kr

Sanningen har inget slut

Elizabeth George 299 kr 269 kr

Redarens hustru

Anneli Fichtelius 249 kr 219 kr

Den sjunde pojken

Johanna Bäckström Lerneby 289 kr 259 kr

Det oföreställbaras vinge

Göran Sonnevi 279 kr 249 kr

Longtail bar

Maria Wensund 289 kr 259 kr

Mörkerlandet

Kamilla Oresvärd 279 kr 249 kr

En bit av Bodil

Sara Lövestam 319 kr 289 kr

En ganska ond man

Robin Muhr 279 kr 249 kr

Roadtrip

Lena Berglin 269 kr 239 kr

Kalla mig syster

Malin Nordström 269 kr 239 kr

Medan snaran dras åt

Hannes Dükler 319 kr 289 kr

Där rosor aldrig dör

Kristina Agnér 289 kr 259 kr

De märkta barnen

Jenny Rogneby 289 kr 259 kr

Hungermyren

Anna Kuru 299 kr 269 kr

Anna Karjala

Per Moritz Stenborg 299 kr 199 kr

Mord på värdshuset

Katie Gayle 269 kr 239 kr

Solroshuset

Adriana Allegri 269 kr 239 kr

En tradwifes hemlighet

Liane Child 259 kr 229 kr

En tid av lycka

Maribeth Fischer 299 kr 269 kr

Sjukhuset på Ellis Island

Ellen Vahr 249 kr 219 kr

Lotusskorna

Jane Yang 289 kr 259 kr

Bränd mark

Kate Rhodes 279 kr 249 kr

Den italienska dottern

Soraya Lane 229 kr 199 kr

Kram, mamma

Iliana Xander 339 kr 299 kr

Son

Thomas Enger, Johana Gustawsson 259 kr 229 kr

Din kropp vet svaret

Giulia Enders 329 kr 299 kr

66 Day Challenge med proteinkost

Ulrika Davidsson 329 kr 299 kr

Food for life – kokboken

Tim Spector 339 kr 299 kr

Havet : Planetens sista vildmark

David Attenborough, Colin Butfield 319 kr 289 kr

Hundens inre värld : Inlärning, tankar & känslor

Per Jensen 349 kr 319 kr