Aktuellt

Nytt år - nya vanor! Välkommen 2024!

Redaktionen 28 december 2024

Äntligen kan vi lägga 2023 bakom oss. En sak är säker: nu kan det bara bli bättre! Förändra dina vanor med start idag - här är böckerna som hjälper dig på traven. 

Släpp skiten och gå vidare! 

45 strategier för att hantera oro! 

Praktiska råd och visdom för att hantera all den stress och oro som ingår i vårt vardagliga liv. Boken ger verktyg för att bryta sig loss från orons ekorrhjul och uppmuntrar dig att se på rädslor ur nya perspekti. Den innehåller också enkla och lättillgängliga tips för att ge dig själv en paus och lära dig att släppa taget om det som tynger. 

Dopaminfasta av Patrik Wincent

Bli mer kreativ och närvarande! 

Dopaminfasta var ett av 2023 års nyord, så det är hög tid att hänga på trenden. Signalsubstansen dopamin sty hjärnans belöningssystem - och det kan du ta kontroll över! Lär dig hur i den här användbara boken. 

Mosleys 30 bästa hälsotips av Michael Moseley

Små saker har stor betydelse!

Mosley presenterar överraskande hälsofördelar av vardagliga aktiviteter och val, som att äta choklad för hjärthälsan, sjunga för ett naturligt rus, och krukväxters positiva inverkan på humör och produktivitet. Han belyser även de oväntade fördelarna med datorspel för den åldrande hjärnan. Boken baseras på vetenskaplig forskning och erbjuder 30 enkla, men effektfulla, tips för en hälsosammare kropp och ett starkare sinne.

Mosleys 30 bästa hälsotips : små saker som får stor betydelse

Michael Mosley 319 kr 319 kr Inbunden

En fråga om dagen: 365 frågor, 1825 svar, 5 år

Skapa ett unikt tidsdokument över ditt liv! 

Unik femårsdagbok där du dagligen besvarar en fråga, och sedan samma fråga årligen på samma datum i fem år. Denna dagbok ger dig möjlighet att dokumentera och reflektera över din personliga utveckling genom att jämföra hur dina svar förändras – eller förblir samma – över tid.

En fråga om dagen: 365 frågor, 1825 svar, 5 år

149 kr 149 kr Inbunden

12 nycklar till ett magiskt liv av Kajsa Ingemarsson

Hitta din egen djupare mening!

Inspirerande vägledning för ddig som söker en djupare mening med livet och är nyfiken på din egen potential samt den magiska dimensionen av existensen. Med sina personliga erfarenheter och råd guidar Kajsa Ingemarsson läsaren genom tolv nycklar för att skapa ett liv fyllt av mening, inre frid och meningsfulla sammanträffanden. Läsaren uppmuntras att utforska sin inre värld, omfamna stillhet, följa sina drömmar, acceptera livets oförutsägbarheter, och bidra positivt till världen.

12 nycklar till ett magiskt liv : din guide till mening, inre rikedom och frid

Kajsa Ingemarsson 319 kr 319 kr Kartonnage

Budgetbra! Recept för hälsan och plånboken av Karoline Pettersson

Läckra recept för både hälsan och plånboken! 

Denna kokbok av den populära dietisten Karoline Pettersson är en praktisk guide för att tillaga hälsosam och prisvärd mat. Med 50 lättlagade och budgetvänliga recept, erbjuder den en lösning för att bibehålla en näringsrik kost även under ekonomiskt utmanande tider. Boken innehåller inte bara smakrika och funktionella rätter utan också Karolines expertkunskap, erfarenheter och tips för att maximera näring per spenderad krona.

Budgetbra! : recept för hälsan och plånboken

Karoline Pettersson 319 kr 319 kr Inbunden