Advent

Julen är barnens! Julklapp från Martin Widmark gör garanterat succé under granen!

Redaktionen

Att vara barn är att ha fantasi, att se magi och att tro. Julen är för alla men de allra minsta kanske uppskattar den mest, är det så att tomten finns, flyger hans renar, bor nissen i mitt hus, varför missar pappa tomten varje år? För Martin Widmark är det klart, barnen ska ha en kul jul.

contentsida_widmark.jpg

Martin Widmark är främst känd som författaren bakom succén LasseMajas detektivbyrå. Serien har filmatiserats som julkalender i SVT, biofilmer och senast som serie på Cmore och TV4. Alla barns favorit! Nu är han aktuell med den skruvade och roliga Familjen Jansson där verkligen allt kan hända. Det är jul och föräldrarna Jansson är ovanligt busiga och retsamma, lyssnar gör dem inte heller hur kan det komma sig? Jo i familjen Jansson 
har barn och vuxna bytt roller med varandra och barnen Kajsa och Alvin har axlat föräldrarollen medan deras mamma och pappa har ruskat av sig den. Det roliga med den här boken är att igenkänningen är hög, även vuxna fnittrar och skrattar tillsammans med barnen när den här boken blir läst.

Hör Martin själv läsa ett stycke ur boken, lyssna och njut.

En helt vanlig jul med familjen Jansson

Martin Widmark 139 kr 139 kr Inbunden

Del 1 och 2 av serien om familjen jansson

En helt vanlig semester med familjen Jansson

Martin Widmark 139 kr 139 kr Inbunden

En helt vanlig vecka med familjen Jansson

Martin Widmark,Petter Lidbeck 129 kr 129 kr Inbunden