I det enkla bor det goda
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Redaktionens val
Tänk att Ernst Kirchsteiger, denne fridsamme man, väcker så starka känslor. Alla verkar ha en bestämd åsikt om hans uppenbarelse. Själv är jag mycket förtjust i Ernst, jag har nog inte missat ett enda av hans många TV-program. Och hans nya bok är så himla fin.
Matlycka med Ernst!
Enkelheten och omsorgen om råvarorna är Ernst Kirchsteigers främsta signum. I sin nya bok har han hämtat inspiration från de tre kök som ligger honom närmast hjärtat: det toskanska bondköket, det skandinaviska köket och hans rustika centraleuropeiska matarv.
»De finaste måltidsupplevelserna är ofta de enklaste. Kanske är det den där första fikastunden på farstukvisten i mars när solens strålar äntligen värmer försiktigt och fåglarna skvallrar om våren. Eller en stilla försommarkväll framför en sjö tillsammans med någon du älskar. Myggsurr i luften och en spegelblank vattenyta som krusar sig lätt när det orangevita flötet på fiskespöet åker ned under vattenytan ... Lyckan när du drar upp en abborre och sedan tillagar den över öppen eld. De där stunderna är matögonblick som likt kärlek drabbar mig. Det är finedining i sin renaste form.«
I boken varvas personliga berättelser med omkring 80 recept på vällagade middagar – allt från enkla pastarätter till ljuvliga desserter. Dessutom lär du dig hur du skapar en trivsam kryddtäppa, och du hittar listor på oumbärliga ingredienser att ha i skafferiet med mera.
Läs mer
Redaktionens val
Tänk att Ernst Kirchsteiger, denne fridsamme man, väcker så starka känslor. Alla verkar ha en bestämd åsikt om hans uppenbarelse. Själv är jag mycket förtjust i Ernst, jag har nog inte missat ett enda av hans många TV-program. Och hans nya bok är så himla fin.
Matlycka med Ernst!
Enkelheten och omsorgen om råvarorna är Ernst Kirchsteigers främsta signum. I sin nya bok har han hämtat inspiration från de tre kök som ligger honom närmast hjärtat: det toskanska bondköket, det skandinaviska köket och hans rustika centraleuropeiska matarv.
»De finaste måltidsupplevelserna är ofta de enklaste. Kanske är det den där första fikastunden på farstukvisten i mars när solens strålar äntligen värmer försiktigt och fåglarna skvallrar om våren. Eller en stilla försommarkväll framför en sjö tillsammans med någon du älskar. Myggsurr i luften och en spegelblank vattenyta som krusar sig lätt när det orangevita flötet på fiskespöet åker ned under vattenytan ... Lyckan när du drar upp en abborre och sedan tillagar den över öppen eld. De där stunderna är matögonblick som likt kärlek drabbar mig. Det är finedining i sin renaste form.«
I boken varvas personliga berättelser med omkring 80 recept på vällagade middagar – allt från enkla pastarätter till ljuvliga desserter. Dessutom lär du dig hur du skapar en trivsam kryddtäppa, och du hittar listor på oumbärliga ingredienser att ha i skafferiet med mera.
Läs mer