Kokbok för grå dagar


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Recept som får solen att skina i januari!

Stjärnkocken Mathias Dahlgren vet hur man sätter guldkant på de grå dagarna med recept och smarta tips. Ibland tar han genvägar och öppnar en konservburk och förgyller med några smakkompisar. Det behöver inte vara krångligt, men han tummar aldrig på smaken. Oöverträffade tips för att äta gott varje dag.

Produktinfo

Mathias Dahlgren

Mathias Dahlgren är Sveriges mest prisade kock. Han är bland annat den enda svensk som har tagit guld i kock-VM, Bocuse d'Or. I dag driver han restaurangerna Rutabaga och Matbaren på Grand Hôtel i Stockholm, rågbrödsbageriet Green Rabbit i Stockholm samt Overseas by Mathias Dahlgren på Maldiverna. Han har också skrivit ett flertal kokböcker.

Recept som får solen att skina i januari!

Stjärnkocken Mathias Dahlgren vet hur man sätter guldkant på de grå dagarna med recept och smarta tips. Ibland tar han genvägar och öppnar en konservburk och förgyller med några smakkompisar. Det behöver inte vara krångligt, men han tummar aldrig på smaken. Oöverträffade tips för att äta gott varje dag.

Produktinfo
Om Mathias Dahlgren